Vrijwilligersprijs_Neerijnen

Vrijwilliger van het jaar

De gemeente Neerijnen heeft een groot aantal verenigingen, maatschappelijke instellingen en organisaties, waarin vrijwilligers actief zijn. Maar ook in uw directe omgeving zijn vrijwilligers onmisbaar. Zonder de inzet van deze mensen zouden tal van activiteiten geen doorgang kunnen vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan vrijwilligers in de sport, zorg, buurkinderen die boodschappen doen, van buurtverenigingen e.d.

De gemeente Neerijnen wil net als in voorgaande jaren ook in 2017 een prijs toekennen aan een vrijwilliger die zich in 2016 en/of in voorgaande jaren als vrijwilliger bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt.

Maar er is meer!
Dit jaar kiezen we naast de Vrijwilliger van het jaar ook de Vrijwilligersorganisatie, -vereniging of -club én de Vrijwilliger van het jaar jonger dan 16 jaar!
De nominaties kunnen daarom ook worden gedaan door buren, bekenden, verenigingen of noem maar op. Iedereen dus.

Kent u bijzondere vrijwilligers die het verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden (volwassenen, kinderen of organisaties). Meld deze dan aan en geef aan waarom ze voor de prijs in aanmerking komen! Vermeld in ieder geval naam, adres en leeftijd van de genomineerde én van uzelf. De consulent vrijwilligerswerk van Welzijn Neerijnen neemt dan contact met u op zodat u de nominatie kunt toelichten.


Uw aanvraag annuleren

Weet u zeker dat u wilt stoppen?

nee  

Voortgang binnen de vragen

U bent op 0% van het formulier

  Voortgang: 0%  
Voortgang
 

* Vragen met een ster zijn verplicht

Te doorlopen stappen

  • Invullen
  • Controleren
  • Afronden